Home / Sjove Jokes / Døde baby jokes

Døde baby jokes

De bedste døde baby jokes

De bedste døde baby jokes findes ikke. Der er simpelthen intet og jeg mener intet sjov ved dette. Det ved man som forælder og det burde man vide som ung. Derfor har vi absolut ingen. Der er andre jokes på siden som er barske – på kanten og for nogen over kanten. Jeg kan forsikre at jeg er for humor – sort – og gerne kulsort. Men her står jeg af.

Læs også:  Jøde jokes

Flere døde baby jokes

Håber jeg simpelthen ikke der kommer. Jeg ved ikke om andre synes det er morsomt, men så mpå de i et meget sjældent tilfælde gå forgæves her. For der kommer aldrig døde baby jokes her. Men du kan nedenunder læse om alle de andre kategorier jeg har samlet.

Ingen døde baby jokes

Jeg håber at flere vil sætte link hertil for at markere at der er grænser for hvad man kan mene er morsomt. Det er i al fald her jeg møder min grænse. Der er navnelege og ordlege. Ja sågar er der neger jokes og de kan da sagtens opfattes på en forkert måde. Jeg skal bare sige at jeg ikke på måde deler synes- men derfor kan jeg godt synes det er morsomt.

Skriv hvis du har det på samme måde som mig i denne sag.

Læs flere gode jokes her!

Hvem er Citatplakat.dk

LÆS OGSÅ:

Gode jokes

Gode jokes Gode jokes til alle jer derude, som elsker at give et godt grin …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *