Home / Scorereplikker / Scorereplikker til mænd

Scorereplikker til mænd

Scorereplikker til mænd

Scorereplikker til mænd er ligestillingens næstbedste bidrag – kun overgået af mere mandlig sexchikane. Vi er der ikke endnu – men nu er jeg i det mindste oppe på to kvinder der indenfor tre år har taget mig på røven. Med det tempo skal jeg i al fald først på pension som 85 årig – og det bliver modvilligt. Scorereplikker er til kvinden på jagt. Den moderne og karriereorienterede kvinde, der er til lige og gerne hårdt. Det er henkastet hår, en finger ved sin skulder, det er signaler til højre og venstre og scorereplikker til mænd, som der ligger lige på tungen og kan siges efter fem bacardibreezers

Læs også:  Scorereplikker til Kvinder

Du skal øve dig på scorereplikker til mænd

Det er ikke nok bare at sige det. Jeg opfordrer dig til at sige dem ofte – og gerne akkompagneret til musik fra Georg Michael til Rihanna. Dans det, syng det, hop det og gør det – vær en nike-reklame og just … say … it.

Send gerne dine forslag til mig, så kører vi dem ind – på siden.

Du kan være sikker på at der vil blive sat pris på dem – og sender du en lydfil vil det naturligvis også komme på. Nogle gange skal man høre det for sig før man ved om det virker. Skal det siges hurtigt, hviskende eller bare gennem et sugerør. Der er mange måder – og alle veje fører som sagt til Rom – og cola. Men colaen kan godt vente til dagen efter Koalaen har danset sin dans over temaet get on up – uhh hu like a sexmachine. Citat-lageret.dk stedet med sjov og alvor – i en organiseret pærevælling.

Læs også:  Sjove scorereplikker

De 5 bedste scorereplikker at sige til mænd:

  • Har du en lighter i bukserne, eller tænder du bare på mig?
  • Hvis det her var et kødmarked, var du en herregårdsbøf
  • Hej, giver du en drink?
  • Hej, skal vi tage hjem til mig eller til dig?
  • Uf, et øjeblik lignede du virkelig Brad Pitt

Hvem er Citatplakat.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *